Visit our Youtube chanel

Visit our VK pageVisit our FB pageЕnglish version

 

fest3Балчик е един от най-красивите крайбрежни градове на България, туристически център с богата история, забележителна архитектура и красива природа. Той се намира в Североизточна България, на брега на Черно море, на 40 км от Варна.
В Балчик ще можете да видите прочутият дворец на румънската кралица Мария, най-голямата Ботаническа градина на Балканите и храма на Богинята майка Кибела.

През лятото Балчик се превръща в културна столица на Северното черноморие, посрещайки творци от цял свят. Огърлицата от фестивали се съчетава с богатата история, напластена от наследството на седем цивилизации.
Международният хоров фестивал „Черноморски звуци“ е празник на песента, морето, хармонията, красотата и приятелството. 

fest4 fest2 fest1

В първите шест издания на фестивала участваха 96 хора, повече от 4000 певци от България, Румъния, Литва, Швеция, Финландия, Чехия, Украйна, Турция, Холандия, Хърватска, Полша, Молдова, Сърбия, Македония и Гърция.

Голямата цел на фестивала е да строи мостове между нации, култури, композитори, диригенти и хорови състави от цял свят.

Официалните концертни прояви се излъчват в интернет, в реално време. 

Елате в Балчик и станете част от следващото издание на фестивала, което ще се проведе от 7-ми до 11-ти юни 2017 г., за да намерите нови приятели, да преживеете радостта от музиката и да се насладите на черноморското крайбрежие.

ТЕЛЕФОНИ: 0579 72123  |  0885011265 |  EMAIL: festival[at]chernomorskizvutsi.com